Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος https://www.vitaventus.gr της ετερόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία «ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» και τον διακριτικό τίτλο VITA VENTUS. 

Καλώς ορίσατε στο εμπορικό ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων της VITA VENTUS νομίμως εκπροσωπουμένης, από την διαχειρίστρια και εκπρόσωπο αυτής Μαρίνα Μπακιρτζή, που εδρεύει στην Μεταμόρφωση Αττικής, επί της οδού Τατοΐου αρ.102, ΤΚ 14452, τηλ. 2102830818  και email : info@vitaventus.gr , ΑΦΜ 800706430 Αρ. ΓΕΜΗ 137604801000. 

Παρακαλείσθε να  διαβάστε με προσοχή τους κάτωθι όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: 

Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο επισκέπτεται την ιστοσελίδαθα αναφέρεται ως "χρήστης". Όλες οι υπηρεσίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα ή πρόκειται να δημιουργηθούν μελλοντικά υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, ενώ η επίσκεψη στην ιστοσελίδα και η χρήση των υπηρεσιών αυτής, προϋποθέτουν την πλήρη και ανεπιφύλακτη κατανόηση και αποδοχή των ίδιων όρων. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτή. 

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης. 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας θα βρείτε προϊόντα που απευθύνονται, προορίζονται και πωλούνται σε τελικούς καταναλωτές ή επιχειρήσεις. Οι τιμές των προϊόντων που προβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι τιμές λιανικής πώλησης και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. 

H εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου, δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του διαδικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες αυτού του διαδικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση. 

Ευθύνη του Χρήστη 

Ο χρήστης δύναται να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και τα χρηστά ήθη, και δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ακριβείς. Πιο συγκεκριμένα ο χρήστης πρέπει να συμπληρώνει με προσοχή, ακρίβεια και ορθότητα τα πεδία: όνομα, επίθετο, χώρα, διεύθυνση, πόλη, τηλέφωνο, ταχυδρομικός κώδικας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ στις ειδικές φόρμες επικοινωνίας που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκειται στους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους και ο Χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα κακόβουλα με σκοπό να τους παραβιάζει.

Επίσης ο χρήστης κατανοεί ότι οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι της εταιρείας δεν έχουν ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν κακόβουλα την ιστοσελίδα αυτής. Κάθε κακόβουλη χρήση επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία προειδοποίηση. 

Περιορισμός Ευθύνης της Εταιρείας 

Η Εταιρεία καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια ώστε να απεικονίσει μέσω ανάλογων φωτογραφιών και περιγραφών, με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει προς πώληση. Ωστόσο η ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχει διαφόρων ειδών σφάλματα, όπως πχ. τυπογραφικά, απεικόνισης, αριθμητικά κλπ και για τον λόγο αυτό η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε για την ακρίβεια ή την πληρότητα των περιγραφών και των απεικονίσεων των προϊόντων αλλά και ούτε για το ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, όμως εγγυάται ότι τυχόν σφάλματα και λάθη θα διορθώνονται το ταχύτερο δυνατόν, από την στιγμή που θα γίνουν αυτά αντιληπτά. 

Ακόμα και σε περίπτωση αμέλειας η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που ενδέχεται να υποστεί ο χρήστης της ιστοσελίδας μας λόγω ενεργειών που προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και αφού έχει λάβει γνώση των όρων του παρόντος. 

Επίσης η ιστοσελίδα της εταιρείας μας δεν μπορεί να εγγυηθεί στον χρήστη ότι η ίδια ή άλλες ιστοσελίδες ή οι servers μέσω των οποίων αυτές τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται απαλλαγμένα από «ιούς». Παρόλα αυτά σας εγγυόμαστε ότι η εταιρεία έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να προστατεύεται η ιστοσελίδα της από οποιαδήποτε μορφής ιών. 

 

Σύνδεσμοι – links προς άλλες ιστοσελίδες 

Η εταιρεία και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την ποιότητα και την πολιτική προστασίας άλλων ιστοσελίδων και/ή  ηλεκτρονικών καταστημάτων στα οποία παραπέμπει μέσω συνδέσμων ή διαφημίσεων. Αυτό σημαίνει ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη του χρήστη οφείλει αυτός να απευθύνεται απευθείας στις αντίστοιχες ιστοσελίδες, οι οποίες φέρουν και τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτούς καθοιονδήποτε τρόπο. 

Προαιρετική εγγραφή / δημιουργία λογαριασμού

 Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας ενός χρήστη της ιστοσελίδας της εταιρείας η δημιουργία λογαριασμού δεν είναι υποχρεωτική αλλά προαιρετική. Μπορεί δηλαδή ο χρήστης να ολοκληρώσει την παραγγελία του ως επισκέπτης. 

 

Περίπτωση δημιουργίας λογαριασμού 

Υπάρχουν 2 τρόποι για να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη: 

1)     Χρήση φόρμα εγγραφής στην σελίδα

 

https://www.vitaventus.gr

 

Ο Χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος πριν ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής της παραγγελίας του μπορεί να εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για την εγγραφή ή σύνδεση του Χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτείται μόνο email και μυστικός κωδικός (password).

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή των χρηστών της ιστοσελίδας είναι δύο: Το όνομα χρήστη ή η διεύθυνση email και ο  Κωδικός Ασφαλείας , οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία, την πορεία των παραγγελιών σας κλπ.Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας όσο συχνά επιθυμείτε. Αποκλειστική πρόσβαση στα στοιχεία σας έχετε μόνο εσείς ως χρήστες της ιστοσελίδας της εταιρείας  μέσω του ονόματος χρήστη ή την δ/σης email και του κωδικού σας πρόσβασης, επομένως είστε και αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του σας δίνουμε την δυνατότητα επανάκτησης του εισάγοντας το email το οποίο και είχατε δηλώσει. Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στο email σας, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η εταιρεία δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

2)     Εγγραφή χρήστη κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο σημείο που συμπληρώνεται τα απαραίτητα στοιχεία όπως (Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, τρόπο αποστολής  κτλ) υπάρχει μια επιπλέον ενότητα «Δημιουργία ενός λογαριασμού» και περιλαμβάνει ένα πεδίο (κουτάκι) το οποίο εάν επιλέξετε τότε θα εγγραφείτε στο σύστημα με όλα τα παραπάνω στοιχεία που μόλις συμπληρώσατε.  

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTERS) 

Η εγγραφή είναι προαιρετική. Δεν θα στείλουμε ποτέ διαφημιστικό ή ενημερωτικό email χωρίς την συγκατάθεση σας. 

Αποστολή Email για την διεκπεραίωση της παραγγελίας 

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του χρήστη, το πεδίο email είναι υποχρεωτικό. To email σας δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ για την αποστολή διαφημιστικών ή προσφορών χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αυτόματα ένα email από την ιστοσελίδα μας που θα έχει την παραγγελία σας όπως ακριβώς την έχετε δώσει. Αν δεν λάβετε το αυτοματοποιημένο email με την παραγγελία που έχετε δώσει, παρακαλώ ελέγξτε τα spam / ανεπιθύμητα γιατί πιθανόν θα έχει καταλήξει εκεί, ή έχετε δώσει λάθος email.

Αμέσως μετά την αποστολή και παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα θα λάβετε επιπλέον email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τον αριθμό αποστολής της.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σας δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσετε τα προϊόντα μας. Υποβάλλοντας την αξιολόγηση σας συμφωνείτε με τα κάτωθι:

·        Το περιεχόμενο της αξιολόγησης αποτελεί δική σας γνώμη και δημιουργία και δεν είναι πνευματική ιδιοκτησία τρίτου

·        Η αξιολόγηση δεν επιτρέπεται να περιέχει υβριστικά, θρησκευτικά ή ρατσιστικά σχόλια, προσβολές προς τον ιδιοκτήτη, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της εταιρείας, συζητήσεις περί πειρατικού λογισμικού, παράνομων δραστηριοτήτων κλπ

·        Η αξιολόγηση συγκεκριμένου προϊόντος δεν αναφέρεται στην τιμολόγησή του και δεν είναι παραπλανητική ή δυσφημιστική

·        Στην αξιολόγηση δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνονται διευθύνσεις email, προσωπικά στοιχεία τρίτων, τηλεφωνικοί αριθμοί, links από καταστήματα, κακόβουλες ιστοσελίδες ή ιστοσελίδες περιεχομένου που δεν αφορά το προϊόν το οποίο αξιολογείτε

·        Δεν δημοσιεύετε πολλαπλά ταυτόσημες παρουσιάσεις (spamming)

·        Για κάθε αξιολόγηση που υποβάλλετε, δίνετε ταυτόχρονα στην εταιρεία την πλήρη κυριότητα του υλικού αυτού ώστε να μπορεί να το αντιγράψει, τροποποιήσει, διαγράψει εξ’ ολοκλήρου, υιοθετήσει, δημοσιεύσει, μεταφράσει, χρησιμοποιήσει σε κάθε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή και πουλήσει, χωρίς να έχετε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας πάνω του.

·        Κάθε αξιολόγηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως κρίνει η εταιρεία, η οποία έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει ή διαγράψει κάθε μορφή υλικού που θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της, εφόσον αυτή κρίνει ότι το περιεχόμενό του αποτελεί κατάχρηση των παραπάνω Όρων Χρήσης.

·        Η εταιρεία δεν εγγυάται ότι θα έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε ή διαγράψετε το υλικό που ανεβάσατε μέσω της ιστοσελίδας. Παρόλα αυτά, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να αρνηθεί τη δημοσίευση μίας παρουσίασης και αξιολόγησης για οποιοδήποτε λόγο.

·        Γράφοντας μία αξιολόγηση στην ιστοσελίδα αναγνωρίζετε ότι εσείς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο αυτής και ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία για τα γραφόμενά σας

·        Παρέχοντας τη διεύθυνση email σας μαζί με την αξιολόγηση ενός προϊόντος, δέχεστε ότι η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει μαζί σας για την αξιολόγηση αυτή

Θερμή παράκληση να μην χρησιμοποιείτε greeklish (λατινικούς χαρακτήρες). Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες. 

FEEDBACK

Για κάθε παρουσίαση και αξιολόγηση που θα υποβάλλετε, παραχωρείτε στην εταιρεία την πλήρη κυριότητα του υλικού αυτού και το δικαίωμα να το αντιγράψει, τροποποιήσει, διαγράψει εξ’ ολοκλήρου, υιοθετήσει, δημοσιεύσει, μεταφράσει, χρησιμοποιήσει σε κάθε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή και πουλήσει, χωρίς να έχετε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας πάνω του.

Κάθε αξιολόγηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως κρίνει η εταιρεία, η οποία έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει ή διαγράψει κάθε μορφή υλικού που θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της, εφόσον αυτή κρίνει ότι το περιεχόμενό του αποτελεί κατάχρηση των παραπάνω Όρων Χρήσης.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας 

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της εταιρείας (εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, κείμενα, υπηρεσίες και γενικά οτιδήποτε υπάρχει στην ιστοσελίδα) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. 

Πολιτική Επιστροφών 

·        Εάν το αποσταλέν προϊόν έχει πρόβλημα, ή σας έχουμε στείλει λάθος προϊόν, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, η εταιρεία θα επιβαρυνθεί  το κόστος επιστροφής του και θα σας αποσταλεί με δικά της έξοδα άλλο προϊόν για την αντικατάσταση του. 

·        Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν, κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας με την εταιρεία, πρέπει να πληρώσετε εσείς για το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Όταν παραλάβουμε το επιστραφέν προϊόν, εάν είναι σε άριστη κατάσταση, κλειστό, μέσα στην αρχική του συσκευασία, θα σας αποσταλεί* άλλο προϊόν αντίστοιχης αξίας, ή θα σας επιστραφεί η αξία αγοράς του προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά για την αποστολή του αντικατασταθέντος προϊόντος θα επιβαρύνουν εσάς. 

·        Επιστροφές γίνονται δεκτές μέχρι 10 ημέρες από την ημερομηνία πώλησης.

 

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας 

Κάθε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας (περιλαμβανομένων όλων των δικαιωμάτων,  εμπορικών σημάτων, σημάτων υπηρεσιών, εμπορικών επωνυμιών, σχεδίων, εικόνων, φωτογραφιών καθώς και, περιλαμβανομένων της εμφάνισης και της αισθητικής, και άλλων οπτικών ή μη γραμματικών στοιχείων είτε είναι καταχωρημένα είτε μη που προβάλλεται μέσω της ιστοσελίδα της εταιρείας), οποιαδήποτε βάση δεδομένων που λειτουργεί από την Εταιρεία και το σύνολο της σχεδίασης, του κειμένου και των γραφικών της εταιρείας, το λογισμικό, οι φωτογραφίες, η μουσική, ο ήχος και η επιλογή και διάταξή τους, και κάθε μεταγλώττιση λογισμικού, ο υποκείμενος πηγαίος κώδικας και το λογισμικό ανήκουν στην ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. 

Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, η αναδιανομή, η αντιγραφή, η διανομή, η αναδημοσίευση, η λήψη, η εμφάνιση, η ανάρτηση ή η μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο ή με οποιοδήποτε μέσο κανενός στοιχείου από το υλικό που παρατίθεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη ρητή άδεια της τελευταίας.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

Σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία τηρεί συγκεκριμένη πολιτική για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ. 

Σημειώνεται ότι όποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στην ανάλογη πολίτική της εταιρείας οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου. 

 

Ασφάλεια συναλλαγών, Εχεμύθεια και τήρηση μυστικότητας

Βεβαιώνουμε τους πελάτες μας ότι ποτέ δεν δίνουμε τα στοιχεία τους ή τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις σε τρίτους. 

Τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση τηλέφωνα κλπ.) που δηλώνουν οι πελάτες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προς το σκοπό της διεκπεραίωσης των ηλεκτρονικών συναλλαγών που διενεργούν οι πελάτες. 

Η συλλογή και επεξεργασία των εν λόγω προσωπικών δεδομένων, καθώς και η τήρηση του σχετικού αρχείου διεξάγεται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της εταιρείας. 

Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων και την τήρηση του απορρήτου της επεξεργασίας αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχει δημόσια προσβάσιμο αρχείο των προσωπικών δεδομένων των πελατών που δηλώνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας.

Δεν απαιτούμε εγγραφή στην ιστοσελίδα (είναι προαιρετική). 

Για έξτρα ασφάλεια, η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται για λογαριασμό μας, μέσω της τράπεζας EUROBANK. Χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο 

SSL (Secure Sockets Layer), με την ισχυρότερη δυνατή κρυπτογράφηση 128bit, που αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στο Διαδίκτυο. Όλα τα δεδομένα (αριθμοί πιστωτικών καρτών, προσωπικά στοιχεία κλπ.) μεταφέρονται με απόλυτη ασφάλεια, κρυπτογραφημένα. Όσον αφορά τις πληρωμές μέσω Pay Pal η εταιρία μας δεν έχει καμία πρόσβαση σε στοιχεία πιστωτικών καρτών αφού η πληρωμή σας γίνεται στον ιστότοπο της PayPal.

Τρόποι αποστολής / μεταφορικά

Σχετικά με τους τρόπους αποστολής/μεταφορικά έξοδα, η εταιρεία τηρεί συγκεκριμένη πολιτική για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ. Σημειώνεται ότι όποιος χρήστης δε συμφωνεί με την παραπάνω παραπομπή σχετικά με τους τρόπους αποστολής και των μεταφορικών εξόδων που προβλέπονται στην ανάλογη πολίτική της εταιρείας οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου.

Τρόποι πληρωμής

Σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, η εταιρεία τηρεί συγκεκριμένη πολιτική για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.