Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 

Αποστολή παραγγελιών

Έχουμε κάνει ειδική συμφωνία με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS COURIER και αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες με χαμηλότερο κόστος και μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι αν τα αποστέλλαμε με κοινό Ταχυδρομείο.

Παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά (Δευτέρα-Σάββατο) Η συντριπτική πλειοψηφία των παραγγελιών που δεχόμαστε αποστέλλονται είτε την ίδια ημέρα (για παραγγελίες που λαμβάνονται έως 13:00), είτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Στην περίπτωση που η καθυστέρηση στην αποστολή θα είναι μεγαλύτερη της μιας εργάσιμης ημέρας λόγω μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, θα σας ενημερώσουμε, θα σας δώσουμε αναμενόμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας του προϊόντος και θα σας ζητήσουμε οδηγίες για το τι θέλετε να κάνουμε. (Να ακυρώσουμε την παραγγελία ή να περιμένετε).

 

Αποστολές με αντικαταβολή

Σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας και πληρώνετε την κούριερ την στιγμή της παραλαβής.

Το έξτρα κόστος για την αντικαταβολή είναι 1,50€.

Δεν κάνουμε αποστολές σε Τ.Θ. γιατί απαιτείται η υπογραφή σας για την παραλαβή του δέματος.

 

Κόστος αποστολής παραγγελίας

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα. Παραγγελίες άνω των 50,00 Ευρώ έχουν δωρεάν αποστολή. Παραγγελίες από 50,00 ευρώ και άνω έχουν κόστος αποστολής 3,00 Ευρώ.

 

Παραλαβή δέματος

Η απόδειξη που εκδίδουμε συνοδεύει τα δέματα. Αυτό σημαίνει ότι αν επιλέξετε άλλη διεύθυνση παράδοσης, η απόδειξη θα πάει στον παραλήπτη, εκτός αν μας ενημερώσετε διαφορετικά όταν δίνετε την παραγγελία σας στο πεδίο παρατηρήσεις (κάτω από την διεύθυνσή σας)

 

Τα προϊόντα που αποστέλλουμε είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να πακετάρουμε την παραγγελία σας πολύ προσεκτικά, σε ενισχυμένες συσκευασίες, ώστε η διακίνηση των προϊόντων να γίνεται με ασφάλεια και χωρίς απώλειες. Στην ασυνήθιστη περίπτωση που κατά την μεταφορά τα δέμα σας φτάσει με εμφανή εξωτερική αλλοίωση παρακαλούμε να μην το παραλάβετε, λέγοντας στην κούριερ ότι αρνείστε να τo παραλάβετε γιατί φαίνεται κατεστραμμένο.

 

Θα σας ζητηθεί να υπογράψετε για την παραλαβή του δέματος.

Αν θέλετε κάποια πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σημαντική σημείωση: Δεν βγάζουμε κέρδος από τα έξοδα αποστολής. Το ποσό που χρεώνουμε είναι στην πραγματικότητα λιγότερο από αυτό που πραγματικά μας κοστίζει ειδικά αν συμπεριλάβουμε το κόστος συσκευασίας.

 

Η διεύθυνσή σας

Προσωπικά δεδομένα (Ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα, email κλπ) είναι ασφαλή με εμάς. Δεν αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους. Χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση και τα τηλέφωνα σας για την παράδοση της παραγγελίας σας και το email σας για ενημέρωση σχετικά με την παραγγελία σας.
Παρακαλώ να δώσετε μεγάλη προσοχή όταν πληκτρολογείτε τη διεύθυνση σας. Λάθος διεύθυνση σημαίνει ότι δεν θα παραλάβετε την παραγγελία σας και αυτό οδηγεί σε προβλήματα, καθυστερήσεις και επιπλέον κόστος.
Δεν προσπαθούμε να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες από επισκέπτες ή πελάτες της ιστοσελίδας μας γιατί δεν τα χρειαζόμαστε. Δεν στέλνουμε  “ενημερωτικά” ή “διαφημιστικά” 
emails / newsletters γιατί τα θεωρούμε ανεπιθύμητα και τα αντιμετωπίζουμε ως spam. Τα μόνα ηλεκτρονικά μηνύματα που θα πάρετε από εμάς αφορούν την παραγγελία σας ή απαντήσεις σε ερωτήσεις σας.


Παρακαλείστε να δώσετε αριθμούς τηλεφώνου που ισχύουν. Είναι απαραίτητο, ειδικά αν κάτι πάει στραβά με την αποστολή.